zondag 19 april 2015

SHOPLOG!

Heyhey, ik ben vandaag met een vriendin naar de stad geweest en het was heel gezellig, afgelopen donderdag was ik ook naar de stad geweest maar dan samen met mijn moeder. Ik heb niet zoveel gekocht omdat ik het niet echt kon vinden maar ik zou jullie laten zien wat ik heb gekocht.




















Als allereerste deze Adidas Superstar White, ik wou ze heel graag hebben en heb ze toen samen met mijn moeder gehaald. Deze schoenen zijn heel erg in want bijna iedereen draagt ze wel.




















Als tweede heb ik deze Nike air force 1 gehaald, ik kon ze echt niet laten liggen. Ik heb de laatste tijd een beetje een schoenen tik. Maarja voor een keertje mag het vast wel haha :)

















Als derde heb ik deze broek van de Zara gekocht, hij zit heel erg lekker alleen hij lijkt een beetje raar op de foto volgensmij. In het echt ziet hij er leuker uit.




















Als vierde heb ik dit jackje van de America today gekocht. Ik wist eigenlijk niet eens dat deze winkel in de stad zat maar ik kwam hem toevallig tegen, ik vond hem opzich wel leuk dus had ik hem maar meegenomen voor de zekerheid, want ik ben zo'n iemand die er later anders weer spijt van krijgt.




















Als laatste heb ik deze croptop van de h&m gekocht, ik was met 2 vriendinnen en die hadden hem ook gekocht. Ook dit shirtje ziet er in het echt leuker uit dan op de foto. Normaal draag ik niet heel veel kleurtjes omdat ik niet weet hoe ik het moet combineren, maar dit keer had ik het gewoon gedaan, het was lekker weer en ik had wel zin in een opvallend kleurtje.

Ik hoop dat jullie deze Shoplog een beetje leuk vonden, en als ik de volgende keer weer 1 maak dan zorg ik dat ik meer spulletjes heb gekocht haha. Ik hoop ook dat jullie vandaag een leuke dag hebben gehad :)

Liefs Maylin