dinsdag 9 juni 2015

Chocolade marshmallows 💗

Hey! 

Ik zit bijna nooit op Facebook, alleen ik zag dit keer zo'n lekker recept voorbij komen, ik weet de naam van het recept niet maar ik noem het maar 'Choco marshmallow'. 
Ik wou het toen ik het zag al meteen maken, maar het was al later op de dag, alleen ik was er zo enthousiast over dat ik mijn moeder heb gevraagd om de ingrediënten mee te nemen, en uiteindelijk heb ik het vanavond gemaakt! Ik ga jullie de benodigdheden en het recept laten zien, Ik hoop dat jullie het leuk vinden! ;)

Dit is het recept wat ik bedoel, eerlijk.. Het ziet er toch lekker uit ? Dit is echt zo zo zo lekker alleen als je er teveel van eet wordt je echt misselijk. :P
Ik ga jullie nu stap voor stap uitleggen hoe je het moet maken, het is echt heel simpel.


Als eerste doe je de chocolade stukjes in een steelpan (mijn magnetron was net iets te klein dus daarom heb ik het later in een cake vorm gedaan). Deze chocolade stukjes kun je bij de jumbo kopen en ze zijn tussen de 2-3 euro per zakje.


Als tweede doe je de marshmallows in de pan (cakevorm). Je kunt het beste eerst de chocolade laten smelten en dan de marshmallows bij de magnetron in doen, want de marshmallows smelten eerder dan de chocolade.
Deze marshmallows kun je overal wel kopen geloof ik, ik heb ze bij de jumbo gehaald van haribo.


Als derde heb je de koekjes natuurlijk nodig, deze dip je in de (marshmallows met chocolade). Je kan er ook voor kiezen om andere koekjes te gebruiken, het is net wat je zelf lekker vind. 
Deze koekjes heb ik ook bij de jumbo gekocht. 


Zo ziet het eruit als het klaar is, het is echt heel erg lekker! Het is echt een aanrader om zelf ook te maken. 

Als jullie dit leuk vonden om te lezen, en graag vaker recepten op mijn Blog willen, laat het dan vooral weten in de reacties :) 

Kus Maylin